Wij verwachten eind 2023 weer een nieuw nestje van Guusje.

 

Guusje haar eerste nestje van 29 November 2020

Guusje zal rond half september loops worden. Dit wordt haar eerste nestje. 
We hebben een prachtige reu voor haar gevonden: Hunter Jack van Die Hage tot Gouwe. Hunter is een top werkhond die actief is in de praktijk jacht en tevens verschillende mooie kwalificaties heeft behaald waaronder zelfs een deelname aan de Nimrod. Een jachthonden proef in Nederland die 1x per jaar georganiseerd wordt en waar de de beste 18 jachthonden van Nederland voor worden uitgenodigd.

Deze combinatie voldoet volledig aan de richtlijnen van de Heidewachtelvereniging. Deze richtlijnen zijn vrij van erfelijke oogziekten via een jaarlijkse meting, heupen minimaal A, voldoende voor de aanleg en exterieurkeuring en bewezen werklust door het behalen van werkproeven. 

De pups zullen de eerste 8 weken bij ons in het gezin zijn en in en om het huis opgroeien, dit voor een optimale socialisatie. 

Een Heidewachtel is een jachthond. Zeker de pups uit deze combinatie! Zonder voldoende training en uitdaging kan het een zeer lastige hond worden die bijvoorbeeld niet meer los kan omdat hij zijn neus achterna gaat. Daarom geven wij de voorkeur aan toekomstige eigenaren die ook echt wat met de Heidewachtel gaat doen. Bijvoorkeur jachttraining maar andere honden trainingen waar de hond in wordt uitgedaagd is natuurlijk ook goed.

Rond eind oktober 2020 zullen we een echo laten maken waardoor we weten of de dekking gelukt is. Tot die tijd nodigen we u graag uit, als u geïnteresseerd bent in een pup, om een reactie te geven via info@kennelvandegooischeheide.nl waarin u kan uitleggen hoe uw woon en gezin situatie, uw ervaringen met honden en het plan is wat u heeft met deze pup. Na de echo nodigen we u dan graag uit voor een persoonlijke kennismaking waardoor u natuurlijk ook nader kennis kan maken met ons.

Bij Nieuws zullen we de vorderingen van Guusje haar loopse en zwangere periode bijhouden!

 

Onderstaand een aantal foto's van Hunter