Yessss!

Gepubliceerd op 23 september 2023 om 10:19

Nou dat was toch weer spannend. Ondanks dat we al wat lichte welvingen zag waren we er toch niet zeker van. Maar gisteren na de echo werd ons vermoeden toch bevestigd; Guusje is drachtig! Onze dierenarts kon in ieder geval 4 pups zien op de echo. Uitgaande van de echo van ons vorige nest (5/6 pups op de echo) en uiteindelijk 9 pups, beloofd het weer een mooi nestje te worden. De verwachting is dat de pups eind oktober geboren zullen worden en tussen kerst en Nieuw jaar het nestje met 8 weken kunnen verlaten.

Dus de voorbereidingen kunnen beginnen; de bevalling spullen zoals werpkist, warmtelamp en ren zullen we voorzichtig te voorschijn halen of opnieuw aanschaffen, webcamera weer activeren zodat de nieuwe eigenaren de nestontwikkelingen weer live te  kunnen volgen, en een plannetje maken waar we, na onze verbouwing van vorig jaar, de werpkist gaan plaatsen.  Omdat we zelf een pup aanhouden van deze mooie combinatie zullen we ons nu ook gaan oriënteren waar we kunnen gaan trainen. 

Gezien het verwachtte aantal zijn er nog pups beschikbaar!

Indien u interesse heeft in een pup dan kunt u een mail sturen naar niels@feller.nl waarin u uw interesse in teef of reu kenbaar maakt en tevens aangeeft wat uw ervaring is met honden. Leuk is het als u tevens aangeeft wat het plan is met de pup. We nodigen u dan graag uit bij ons thuis om wederzijds kennis te maken en natuurlijk is dat een mooie gelegenheid om Guusje te bewonderen! 

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.