Yes....!

Gepubliceerd op 27 oktober 2020 om 13:26

Guusje is drachtig! Gisteren heeft ze met gezonde tegenzin de echo ondergaan en hierop waren 5/6 pups te zien van 1,5cm groot. De hartjes sloegen mooi krachtig. We zijn er super blij mee! 
Maar we zagen eerlijk gezegd wel wat op tegen het schrijven van dit bericht...We hebben zoveel mooie berichten ontvangen met goede verhalen en de grote wens om het avontuur aan te gaan met een Heidewachtel pup. Hoe selecteer je in hemelsnaam de juiste baasjes?  Erg moeilijk en behoorlijk frustrerend omdat je het liefst een groot aantal van de geïnteresseerden zou willen blij maken met het bericht dat ze op de wachtlijst komen en worden uitgenodigd voor een kennismaking gesprek. Dat gaat helaas niet. Het zijn maar 5/6 pups (of wellicht een paar meer die niet op de echo te zien waren)
We hebben gisteravond een aantal geïnteresseerden een email gestuurd met een verzoek tot het maken van deze afspraak. Dit zijn de mensen waar we graag als eerste kennis willen maken en die, natuurlijk als het wederzijds klikt, op de wachtlijst geplaatst worden. De eerste afspraken zijn hiervoor inmiddels gemaakt. We verwachten dat we met deze groep (meer dan) voldoende baasjes hebben.

Dat houdt in voor nieuwe geïnteresseerden dat het geen zin meer heeft om nog een aanmelding te doen. Indien er toch nog ergens ruimte ontstaat door bijvoorbeeld afzeggingen, dan zullen we uit de bestaande aanmeldingen weer een keuze maken en alsnog contact met hun op nemen. Dat lijkt ons wel zo reëel. 
Wij wensen iedereen die geen mail heeft ontvangen gisteravond heel veel succes met het vinden van een mooie Heidewachtel.
De aanhouder wint!